Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIJOUS, A LES 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista la consellera de Salut, Alba Vergés

Dijous, 24 de gener, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Alba Vergés, consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Ernest Benach, expresident del Parlament; Laia Bonet, professora de Dret Administratiu a la UPF i de Dret de la Comunicació a Blanquerna; Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Salut, i José Manuel García Margallo, exministre.

 

Entrevistes a Albert Solé, Sergi López i Màrius Serra

A partir de les 10.30, entrevista al periodista Albert Solé, que ha dirigit la sèrie documental "Examen de conciencia" sobre abusos sexuals a l'església catòlica espanyola que s'estrenarà el divendres 25 de gener a Netflix.

A partir de les 11.00, "El galliner" amb Àlex Gorina, Alfons Gorina i Núria Marín. L'espai inclourà entrevistes a l'actor Sergi López, que interpreta l'obra "El chico de la última fila" a la Sala Beckett del 23 de gener al 3 de març, i a l'escriptor Màrius Serra, que parlarà del muntatge teatral "Qui ets?", que es representarà a l'Espai Lliure de Montjuïc del 4 al 10 de febrer i que està basat en el seu llibre "Quiet" (Editorial Empúries, 2008), dedicat al seu fill Llullu, que va néixer amb una greu encefalopatia que la ciència neurològica encara no ha estat capaç de definir.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut