Vicenç Prados
Dissabte, a les 15.00

El Fraikin BM Granollers buscarà la primera victòria a l'EHF d'handbol contra l'Azoty-Pulawy, a Esport3

Demà a les 15.00, Esport3 emetrà en directe el partit de l'EHF d'handbol entre l'Azoty-Pulawy i el Granollers

Després de perdre en el partit inaugural contra el potent THW Kiel alemany i diumenge passat a la pista del GOG danès, el Fraikin BM Granollers buscarà aquest dissabte estrenar el seu caseller de victòries a la Copa EHF a la pista polonesa de l'Azoty-Pulawy.

El conjunt vallesà arriba a l'enfrontament després de deixar escapar l'oportunitat de consolidar-se en la segona plaça de la Lliga Asobal, ja que dimecres va perdre a casa contra l'Ademar de Lleó. El Granollers és tercer, però a l'acabament d'aquesta jornada hi podria haver fins a cinc equips separats per només dos punts lluitant per la segona posició a la Lliga. L'equip català està pagant car aquest ritme frenètic de competició, ja que a més de les baixes de llarga durada d'Edgar Pérez i Ian Tarrafeta, en l'últim partit europeu va perdre per lesió el central Borja Lancina i no va poder comptar amb el lateral Antonio García, amb molèsties al genoll. En aquestes circumstàncies, Antonio Rama i David Ginesta repeteixen la mateixa convocatòria de l'últim partit de Lliga, amb el lateral de la Llagosta ja recuperat i la inclusió del jove Pau Ferré, un altre producte del planter granollerí internacional en les categories inferiors de la selecció espanyola.

L'Azoty-Pulawy no és cap desconegut per al Fraikin BM Granollers, ja que la temporada passada també s'hi van enfrontar en la fase de grups de l'EHF. L'equip granollerí va guanyar els dos partits en què es van enfrontar, però aquesta temporada el conjunt polonès sembla que ha fet un salt de qualitat. Tot i que, com el Granollers, també ha perdut els dos partits que ha jugat a Europa, el cert és que ho ha fet per uns marcadors molt ajustats contra el GOG i el THW Kiel, i ha guanyat el seu últim partit a la Lliga polonesa, on ocupa la quarta posició a la classificació.

La transmissió del partit serà de Vicenç Prados, i l'anàlisi tècnica, de José Luis Villanueva.
esport3.cat

Anar al contingut