El director de Catalunya Ràdio, Jordi Borda, amb els candidats a l'alcaldia de Lleida abans del debat electoral

El debat de les eleccions municipals de Lleida, a Catalunya Ràdio   

Aquest dimecres, 24 de maig, Catalunya Ràdio ha continuat amb els debats electorals territorials, en aquest cas a la ciutat de Lleida. Els moderadors han estat Marina Romero i Noèlia Casellas, delegada de Catalunya Ràdio. Els debats, -que continuaran amb Girona, aquest dijous 25 de maig-, s'emetran, en desconnexió territorial i pel canal exclusiu d'internet, a les 15.00.  

Després del debat electoral de Tarragona d'aquest dimarts, avui ha estat el torn dels candidats dels grups amb representació a l'Ajuntament de Lleida, que s'ha celebrat en un lloc emblemàtic de la ciutat, el claustre de la Seu Vella. Hi han participat Miquel Pueyo (ERC), Fèlix Larrosa (PSC), Antoni Postius (Junts per Catalunya), Maria Burrel (Ciutadans), Laura Bergés (Comú de Lleida), Xavier Palau (PP), Domènec Vila (Activem Lleida).  

El debat electoral, que ha servit per fer un repàs de les principals preocupacions dels ciutadans de Lleida, s'ha emès de 15.00 a 16.00, ha comptat amb la presència del director de Catalunya Ràdio, Jordi Borda, i el cap d'informatius Òscar Fernández. Demà, dijous 25 de maig, serà el torn de Girona, al Pati de les Magnòlies de la Delegació de la Generalitat, amb Marina Romero i la delegada de Catalunya Ràdio Clara Jordan

 #DebatTV3CatRàdio 

Anar al contingut