"Les dones i els dies", dirigit i presentat per Montse Virgili

El ciberassetjament a periodistes, a "Les dones i els dies"  

Aquest dissabte, 6 de maig, a les 00.05, "Les dones i els dies", el programa que dirigeix i presenta Montse Virgili, parlarà del ciberassetjament que pateixen algunes periodistes, coincidint amb el Dia Mundial de la Llibertat de Premsa

"Les dones i els dies" d'aquest dissabte tractarà sobre el ciberassetjament, sovint acarnissat, que pateixen moltes dones periodistes. Algunes d'aquestes professionals de la informació decideixen abandonar les xarxes socials i, en alguns casos, fins i tot deixen la feina. El programa es pregunta on queda la llibertat d'informació si les dones no podem parlar.  

Montse Virgili entrevistarà Sara Gonzàlez, periodista de política d'"El Periódico", i amb Gemma Herrero, periodista esportiva. Ambdues han patit campanyes d'atacs per les xarxes socials. L'advocada experta en violències de gènere Laia Serra analitzarà aquest tipus de violència digital, qui l'exerceix, contra qui, i quins patrons segueix. També hi participaran representants del Sindicat de Periodistes de Catalunya, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Secretaria d'Igualtat de la Generalitat. 

"Les dones i els dies", programa que recentment ha rebut el premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere en la categoria audiovisual 2022, s'emet a Catalunya Ràdio la nit de dissabte a diumenge, de 00.05 a 01.00.  

Anar al contingut