Victor Tomas i Joan Ramon Vallvé
Víctor Tomàs i Joan Ramon Vallvé
Dijous, a les 20.45

El Barça es vol assegurar la primera plaça de grup a la Champions d'handbol a Magdeburg, a Esport3

Demà, a partir de les 20.45, Esport3 emetrà el partit de la tretzena jornada de la Lliga de Campions d'handbol entre el Magdeburg i el Barça

Quan només queden dues jornades de la fase regular, els blaugrana ja tenen assegurada una de les dues primeres places del seu grup i l'accés directe a l'eliminatòria de quarts de final amb la tornada a casa. L'únic que queda als blaugrana és aconseguir matemàticament també la primera plaça del grup i ho podrien certificar aquest dijous al GETEC Arena de la ciutat alemanya. En canvi el Magdeburg encara es disputa amb el Veszprém hongarès l'altra plaça que evita jugar l'eliminatòria dels vuitens de final.

A la classificació, el Barça és el líder de grup amb 22 punts, seguit dels alemanys amb 20 i el Veszprém amb 18. En la primera volta, els blaugranes van apallissar el Magdeburg al Palau amb un contundent 32 a 20.

A la Bundesliga, l'equip de Bennet Wiegert ocupa la segona plaça per darrera del Fusche Berlin i el passat novembre es va proclamar campió de la Super Globe, el campionat mundial de clubs, títol que s'ha adjudicat en les tres darreres edicions.

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvé i de l'excapita del Barça, Víctor Tomàs.

esport3.cat

Anar al contingut