El 500 aniversari de l'inici de la Reforma protestant, a "Néixer de nou"

Diumenge, a les 10.10, TV3 emet "Néixer de nou", el programa dedicat a la fe protestant. En aquesta ocasió, repassaran com s'està commemorant el 500 aniversari de l'inici de la Reforma protestant, i entrevistaran el pastor i cantautor Alex Sampedro.

Enguany es commemora el 500 aniversari de l'inici de la Reforma protestant, amb un ampli calendari d'actes especialment dissenyats per a aquesta ocasió. A més dels cultes especials, i dels actes institucionals i culturals, s'ha programat tot un seguit de festes populars en què s'ha volgut proclamar el missatge de Jesucrist.

Els jardins de la plaça del Nord de la ciutat de Barcelona són un d'aquests escenaris on se celebrarà la festa de la Reforma. El proper dissabte, 2 de juny, hi haurà una mostra d'entitats i tot un seguit d'activitats per a nens i nenes, joves i adults. La festa acabarà amb un concert que comptarà amb la participació d'Alex Sampedro, pastor a València i cantautor.

El programa "Néixer de nou" pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants de casa nostra, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.

tv3.cat/neixerdenou

Anar al contingut