David Melgarejo, nou delegat de la CCMA a Madrid

TV3 i Catalunya Ràdio han renovat la delegació dels Serveis Informatius a Madrid amb David Melgarejo, fins ara corresponsal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a París. El periodista badaloní agafarà el relleu d'Albert Calatrava, nomenat cap d'Informatius de TV3 l'octubre passat. 

David Melgarejo serà el nou delegat de la CCMA a Madrid, com a resultat d'un procés de selecció intern, i durant les pròximes setmanes passarà a assumir la màxima responsabilitat a la delegació conjunta de TV3 i Catalunya Ràdio a la capital espanyola. 

David Melgarejo (Badalona, 1978) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Redactor dels Serveis Informatius de TV3 des del 2001, la seva trajectòria arrenca als equips d'edició dels telenotícies. Als Serveis Informatius, també ha estat membre de l'equip de les nits electorals. El 2010 va passar a exercir de reporter especialitzat en tribunals, durant les instruccions judicials del cas del 3%, de la trama Gürtel, de la investigació a la família Pujol, del judici per la consulta del 9N i el del procés independentista a Catalunya, des de la instrucció inicial fins a la sentència del Tribunal Suprem. Des del 2020, David Melgarejo ha estat el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a París, en una etapa marcada pel final de la pandèmia, la decapitació del professor Samuel Paty en un atac jihadista, els judicis pels atemptats del 2015 i 2016 a França, el Brexit amb la crisi migratòria al canal de la Mànega, la reelecció del president Macron, els moviments diplomàtics i l'impacte de la guerra a Ucraïna, i la contestada reforma de les pensions. 

Anar al contingut