Te Radar intenta descobrir què es fa amb les deixalles que van a parar als corrents d'aigua.
Te Radar intenta descobrir què es fa amb les deixalles que van a parar als corrents d'aigua.
Diumenge, a les 21.55

Contaminació i electricitat, a "Pel món amb Te Radar"

Diumenge, 9 d'agost, a les 21.55, el 33 emetrà el cinquè i sisè episodis de "Pel món amb Te Radar", una sèrie documental protagonitzada per l'aventurer Te Radar, que fa la volta al món per demostrar com la innovació pot ajudar el medi ambient. En aquesta doble emissió es parlarà de contaminació i d'electricitat.

En el primer dels dos episodis d'aquest diumenge, "Contaminació", Te Radar, amb el seu propi dispositiu de seguiment, intenta descobrir què es fa amb les deixalles que van a parar als corrents d'aigua, i queda bocabadat quan comprova la gran quantitat de plàstic que travessa surant el mar i acaba embrutant les platges verges del sud del Pacífic, molt lluny d'on aquests productes es van fabricar o consumir.

En el segon episodi, "Electricitat", Te Radar busca sistemes que permetin generar electricitat per continuar gaudint de la vida moderna i reduir alhora l'impacte sobre el planeta. L'intrèpid presentador viatja en un autobús impulsat per energia solar a Austràlia i, després, visita una cadena de producció d'una fàbrica xinesa on fan unes bombetes que consumeixen molt poc.

El 33 emet cada diumenge, a les 21.55, "Pel món amb Te Radar", en què, en el seu periple, l'aventurer Te Radar visita llocs com Anglaterra, Dubai, Borneo, l'Àfrica i la Xina per mirar de demostrar com la innovació humana conquereix les fronteres del canvi climàtic.

 

tv3.cat/33

Anar al contingut