Dijous, a les 22.30

Com tenir salut i no morir en l'intent, a "Manual de supervivència"

Demà, a les 22.30, TV3 emetrà el setè capítol de "Manual de supervivència", un manual de tretze capítols pensat per ajudar qualsevol persona vinguda de fora a sobreviure a Catalunya, però, sobretot, pensat perquè els catalans s'entenguin millor a ells mateixos.

Quan algú esternuda es diu "salut", per acomiadar-se també es diu "salut" i quan es perd a la loteria es diu que l'important és la salut. És clar que la salut a Catalunya és molt important. Per això els protagonistes del setè capítol d'aquest curiós manual de supervivència provaran d'esbrinar quina relació tenen els catalans amb la salut. I ho faran des de diferents punts de vista, tant de salut física com mental o emocional, parlant per exemple amb els membres del col·lectiu Radio Nikosia o analitzant quin paper té la immigració en el funcionament de la Seguretat Social.

El programa

Vuit catalans nous, procedents de diferents llocs del món, del Brasil, de l'Índia, del Quebec, del Regne Unit, del Marroc, del Benín, de Mèxic i d'Alemanya, intentaran entendre aquest lloc curiós que s'anomena Catalunya, on la gent seu cara a cara per parlar pel mòbil, donen cops de bastó a un pobre tronc per Nadal i reben bastonades quan van a votar. Un manual pràctic sobre com cal comportar-se en aquesta societat, que posarà l'espectador davant de la mirada nova d'un grup d'homes i dones, però, sobretot, davant dels seus propis prejudicis.

El programa és un "docushow" pur, amb moltes seccions, un ritme trepidant i l'humor com a element transversal. Cada una de les situacions provocades, dels gags generats, dels monòlegs i de les seccions fixes tenen un mateix objectiu: fer riure i divertir.

"Manual de supervivència" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Batabat.

tv3.cat/manualdesupervivència
facebook.com/manualdesupervivenciatv3
twitter.com/manualtv3
instagram.com/manualdesupervivenciatv3
Anar al contingut