Albert Puig
Albert Puig

Catalunya Ràdio acompanya el viatge cultural del Festival Grec 2021 amb "Cafè Àfrica"

El programa "Cafè Àfrica" fa un recorregut de deu setmanes per la programació del Festival Grec de Barcelona 2021 a partir d'aquest diumenge 27 de juny i fins al 29 d'agost. El periodista Albert Puig s'endinsa en totes les músiques que defineixen l'essència d'un festival que centra la seva mirada en la cultura africana

Catalunya Ràdio i el Grec Festival de Barcelona 2021 renoven, per quart any consecutiu, la seva col·laboració. El programa, dirigit i presentat per Albert Puig, posa el focus en els continguts del festival i acosta als oients Àfrica, l'eix del festival Grec, que omple de cultura tots els estius de Barcelona. El programa s'estrena aquest diumenge, 27 de juny, a les 20.00. S'emetran deu capítols fins al 29 d'agost, els quatre primers a les 20.00 i el segon tram de programes, a la mitjanit dels diumenges.

El primer programa serà com un full de ruta per explicar què trobaran els oients durant el mes de juliol i l'agost si visiten el "Cafè Àfrica". Es farà un repàs per tots els capítols previstos:" Els concerts"," Les arrels", "Àfrica al Grec", "Clàssics africans", "Dones africanes"," Música i arts escèniques", "Grec a la ciutat", "Música i cinema" i "Àfrica a Barcelona".

Albert Puig farà de guia pel territori poètic i musical del continent. La trajectòria professional d'Albert Puig ha estat sempre vinculada amb món de la ràdio i en l'especialització musical. És director del programa "DeliCatessen", d'iCat, que s'emet de dilluns a divendres, de 21:00 a 22:00.

catradio.cat

Anar al contingut