Catalunya Música transmet el concert del jove i virtuós violinista Serguei Khachatryan des de París

El concert s'oferirà aquest dijous al vespre des del Teatre dels Camps Elisis de la capital francesa.

Aquest dijous, 2 de desembre, a les vuit del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Teatre dels Camps Elisis de París per transmetre el concert del jove virtuós del violí Serguei Khachatryan i l'Orquestra Nacional de França, dirigida per David Afkham. Interpretaran el Concert per a violí i orquestra en re major, d'Aram Khatchaturian, i la Simfonia n. 10 op. 63, de Dmitri Xostakóvitx. Els comentaris de la transmissió els farà Xavier Chavarria.

El concert ens permetrà sentir el prodigiós violinista armeni Serguei Khachatryan, que, als seus 25 anys, està sent aclamat per la crítica i el públic arreu del món per la seva tècnica extraordinària i les bellíssimes sonoritats que extreu del seu instrument.

Amb només 15 anys, Khachatryan va guanyar el primer premi del Vuitè Concurs Internacional Jean Sibelius d'Hèlsinki i es va convertir en l'intèrpret més jove que aconseguia aquest guardó. Des de llavors la seva carrera musical és imparable i el 2005 va aconseguir el primer premi del Concurs Reina Elisabet de Brussel·les.

Un concert imprescindible!

catmusica.cat
catradio.cat

Anar al contingut