Alfons Nieto i Natalia Palomares, els dos nous preparadors d'"Eufòria 3"

Alfons Nieto i Natalia Palomares se sumen a l'equip de preparadors d'"Eufòria 3"

Els 16 concursants de la tercera temporada del concurs de talents de 3Cat es desvetllaran en dos programes especials sobre la fase final del càsting que s'emetran els divendres 16 i 23 de febrer.

L'equip de preparadors que assessorarà els concursants de la tercera temporada d'"Eufòria" arriba amb novetats. En l'edició d'enguany s'incorporen dues cares noves: Alfons Nieto i Natalia Palomares. L'equip el completen Daniel Anglès, Clara Luna i Jordi Cubino, que repeteixen.

L'actor Alfons Nieto serà el nou preparador d'interpretació. Format a l'Institut del Teatre, Nieto ha trepitjat els principals teatres del país i ha participat en importants produccions de Netflix, HBO o Prime Video. També ha treballat sota les ordres de directors de renom com Oriol Broggi, Paco Mir o Alexander Herold. A més, té experiència com a preparador, un rol que va exercir en el programa "Oh Happy Day".

Natalia Palomares, que va participar a "Eufòria Street Dance", serà la nova coreògrafa del programa. Formada en danses urbanes als Estats Units, compta amb més de dues dècades de carrera professional. Ha treballat en publicitat per a marques com Nike o Pepsi i en els darrers anys ha creat coreografies per Eurovisió i ha col·laborat amb artistes internacionals com Luis Fonsi, Shakira o Rosalia. Natalia Palomares està considerada una de les coreògrafes amb més projecció actual i una de les grans estrelles mundials del "heels", una disciplina de dansa urbana que es va poder veure a "Eufòria Street Dance".

L'equip el completen Daniel Anglès, que dirigirà els assajos i serà el cap de preparadors del programa; Clara Luna, que serà la preparadora de veu i assessora musical, i serà l'encarregada de posar a punt les veus dels 16 concursants, així com la responsable de dissenyar els arranjaments i segones veus dels temes que interpretaran; i Jordi Cubino, que repeteix com a productor musical del concurs de talents de 3Cat.

Dos programes especials amb el càsting final

Els 16 concursants d'"Eufòria 3" es desvetllaran en dos programes especials sobre la fase final del càsting que s'emetran per TV3 els divendres 16 i 23 de febrer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @euforia3cat

 

Dels més de 1.000 aspirants que van ser convocats a cantar a la plaça de Catalunya, només 26 han arribat a l'últim dia de càsting. Els finalistes hauran de cantar per última vegada davant el jurat, envoltats d'un públic molt especial: els seus familiars, que seran testimonis de la seva darrera actuació i del veredicte del jurat.

Miki Núñez acompanyarà els 26 finalistes en aquest darrer dia de càsting. La decisió final estarà en mans del jurat, format per Daniel Anglès, Natalia Palomares, Alfons Nieto, Jordi Cubino i Carol Rovira, jurat d'"Eufòria 2". Qui tampoc es perdrà aquesta jornada especial és Marta Torné, que apareixerà per sorpresa de tots per conèixer els concursants seleccionats.

3cat/euforia

instagram.com/euforia3cat/

#Eufòria3Cat

Anar al contingut