Albert Rivera creu que al darrera del motí parlamentari a Ciutadans hi ha l'ombra de Rosa Díez

En declaracions al programa L'Oracle, el president de Ciutadans, Albert Rivera, assegura que el partit de Rosa Díez està al darrere de la crisi parlamentària de Ciutadans a Catalunya.

El president de Ciutadans, Albert Rivera, veu l'ombra de Rosa Díez al darrere de la crisi del seu partit a Catalunya. En declaracions al programa L'Oracle de Catalunya Ràdio, Rivera ha justificat aquestes sospites dient que no s'ha de ser "una fura" per veure-ho.
El líder de Ciutadans ha declarat: "És evident que hi ha un partit que davant la nostra presentació amb el Miquel Duran, exdirector general de l'ONCE, de candidat a les europees ha vist trastocat un espai electoral determinat i en comptes de reforçar la seva llista, que no està tenint gaire èxit mediàtic i social, està més preocupat de jugar a això. I hi ha persones que lògicament per una situació particular, perquè estan enfadades o perquè s'interessen o pacten amb un altre partit, juguen a allò de la idea de 'la vaig matar perquè era meva'".
Albert Rivera ha assegurat que els votants de Ciutadans se senten indignats amb aquest cas de transfuguisme. Els diputats de la formació José Domingo i Antonio Robles s'han donat de baixa per discrepàncies amb Rivera. Tot dos van decidir, divendres, destituir el líder de Ciutadans com a president del grup parlamentari. Això, però, ho haurà d'avalar la mesa de la cambra, que avui no ha abordat aquesta petició. En declaracions a Catalunya Ràdio, Albert Rivera ha dit que espera que la mesa del Parlament vegi clar que es tracta d'un cas de transfuguisme polític i tingui en compte els vots que hi ha al darrera de la candidatura de Ciutadans.
Anar al contingut