3Cat estrenarà en primícia "El mal", un thriller protagonitzat per David Verdaguer i Ángela Cervantes i coproduït amb Mediapro

Creada per Lluís Arcarazo i dirigida per Marta Pahissa, la sèrie està ambientada a Barcelona i el rodatge començarà en les pròximes setmanes.

TV3 i la plataforma 3Cat estrenaran en primícia la nova sèrie "El mal", un thriller de vuit episodis coproduït amb The Mediapro Studio. L'anunci s'ha fet aquest dilluns en el marc del MIPTV. 

Lluís Arcarazo és el creador d'aquesta ficció, ambientada a Barcelona i gravada en català en la versió original, que narra la història d'una investigació per trobar un assassí en sèrie de sensesostre. David Verdaguer (guanyador de dos premis Goya per "Saben Aquell" i "Estiu 1993") i Ángela Cervantes (dues vegades nominada als premis Goya per "La Maternal" i "Chavalas") seran els protagonistes d'aquesta sèrie, dirigida per Marta Pahissa i que es començarà a rodar a Barcelona en les pròximes setmanes.   

L'argument d'"El mal" parteix d'una història real. A finals d'abril del 2020, en ple confinament per la covid-19, les autoritats van detenir un home acusat d'assassinar diversos indigents als carrers de Barcelona, sempre seguint el mateix patró: mentre dormien i amb una brutalitat extrema. Amb aquest plantejament de fons, i en aquest context de ciutat buida i confinada, Arcarazo desenvolupa la idea d'"El mal", amb el doble sentit de "maldat" i d'un virus que va infectant les víctimes. Els agents d'homicidis encarregats de la investigació, el seu entorn personal més proper i els que es veuen obligats a conviure als carrers de Barcelona sense possibilitat de fugir són els personatges principals de la història. Juntament amb Arcarazo, guionista principal de tots els episodis de la sèrie, també han col·laborat en els guions Guillermo Cisneros i María Jaen.    

Aquest projecte compta amb el suport de l'ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) i The Mediapro Studio Distribution té els drets de venda de la sèrie a escala mundial. 

Anar al contingut