3Cat busca el millor estilista d'ungles de Catalunya a "Èpic nails" 

S'obre la crida a tothom que es vulgui apuntar al càsting per participar en aquest nou talent show que 3Cat estrenarà l'any que ve.

8 concursants –estilistes amateurs i semiprofessionals-  competiran per convertir-se en el millor estilista d'ungles i guanyar un premi valorat en 15.000 euros per impulsar la seva carrera professional.  

3Cat buscarà el millor artista de les ungles de Catalunya en un talent show que s'estrenarà a la nova plataforma de continguts l'any que ve.  

El programa portarà per títol "Èpic nails" i constarà de sis episodis de 25 minuts. Comptarà amb la participació de 8 concursants –estilistes amateurs i semiprofessionals- que competiran per a convertir-se en el millor estilista d'ungles i aconseguir, així, un premi valorat en 15.000 euros per impulsar la seva carrera professional. 

A la recerca del millor estilista d'ungles 

La dinàmica del concurs serà la següent. A cada capítol els participants s'enfrontaran a una prova d'estilisme eliminatòria davant d'un jurat format per dues persones expertes: Debora Figueras, un referent en el món del Nail Art, coneguda per haver-li fet les ungles a la Rosalia, a la Zowi o a la model Cindy Kimberly; i Joan Liaño, exconcursant de la primera edició d'"Eufòria" i manicurista. A cada episodi es descartarà un concursant fins a la gran final, on hi arribaran tres finalistes. En aquest últim programa, una parella d'influencers/celebrities se sumaran al jurat per decidir el candidat guanyador.    

Tothom que vulgui participar en el càsting del programa ha d'enviar un correu electrònic de presentació a casting@epicnails.cat. Hi ha temps fins a finals de setembre. 

"Èpic nails" és una producció de 3Cat produïda per Minoria Absoluta. 

#ÈpicNails3Cat

Anar al contingut