Imatge de Manuel González quan va sortir de la presó el 22 de novembre.
Imatge de Manuel González quan va sortir de la presó el 22 de novembre.
Barcelona

Interior confirma que els Mossos vigilen el "boig del xandall", excarcerat sense estar rehabilitat

Manuel González González, condemnat a 175 anys de presó per l'assassinat d'una dona i agressió sexual a 16 més, ha passat 18 anys empresonat, però els especialistes que l'han estat tractant fins ara adverteixen que no està rehabilitat i que hi ha moltes possibilitats que torni a delinquir.

RedaccióActualitzat

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha confirmat en declaracions al programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio que els Mossos d'Esquadra vigilen Manuel González González, conegut com el "boig del xandall", que divendres va sortir de la presó.

El "boig de xandall", condemnat a 175 anys de presó per l'assassinat d'una dona i agressió sexual a 16 més, ha passat 18 anys empresonat, però els especialistes que l'han estat tractant fins ara adverteixen que no està rehabilitat i que hi ha moltes possibilitats que torni a delinquir.

Segons ha explicat el conseller Espadaler, la policia en fa un seguiment "no intrusiu", la qual cosa significa que el 'boig del xandall' no té constantment un agent al costat, però es fa, això no obstant, una vigilància "rigorosa" de la persona.

El conseller ha dit que entén la preocupació de les víctimes per la posada en llibertat de Manuel González González i ha assegurat que se li aplicarà una vigilància, com es fa habitualment davant criminals que són excarcerats sense estar rehabilitats.

 

Anar al contingut