Londres

Scotland Yard analitza l'ADN d'una nena que s'assembla molt a Madeleine i viu a Nova Zelanda

L'ADN és el d'una nena que viu a Nova Zelanda que tindria el mateix defecte a l'ull que Madeleine. Els últims anys, diversos testimonis han situat la filla dels McCann en aquesta regió.

RedaccióActualitzat
La policia del Regne Unit analitzarà l'ADN d'una nena que s'assembla molt físicament a Madeleine McCann, desapareguda en unes vacances amb els seus pares a Portugal, quan tenia 3 anys, el 2007. L'ADN és el d'una nena que viu a Nova Zelanda que tindria el mateix defecte a l'ull que Madeleine, segons explica el diari britànic "The Telegraph".

La policia d'aquest país ha pres mostres de l'ADN de la nena després que una botiguera els va trucar per avisar-los que Madeleine era al seu comerç, a la ciutat de Queenstown. De fet, els últims anys, diversos testimonis han situat la filla dels McCann en aquesta regió de Nova Zelanda, i ara Scotland Yard ha cregut convenient fer la prova d'ADN. Segons sembla, la mostra ha arribat voluntàriament a la policia.

Els pares de Madeleine McCann van fer una campanya mediàtica sense precedents per trobar la seva filla, encara que durant un temps els van considerar sospitosos d'haver mort accidentalment la nena. El cas es va tancar el 2008, però la policia britànica, que creu que podria ser viva, va rellançar la investigació el 2011.
Anar al contingut