Futbol

Zidane: "No vull respondre a Tebas, però el que vaig dir era una evidència"

L'entrenador francès del Reial Madrid s'ha intentat mossegar la llengua, però ha acabat reafirmant les seves paraules després del partit contra l'Osasuna a Pamplona

Sebas GuimActualitzat

L'ensopegada del Madrid a Pamplona ha pogut més que la semifinal de la Supercopa i ha focalitzat l'atenció mediàtica en la roda de premsa de Zidane. Les crítiques del tècnic francès per la disputa del partit del Sadar, en condicions meteorològiques adverses han tingut resposta per part del president de la Lliga, Javier Tebas, que considera que només són excuses després d'un mal resultat.

 

Aquest dimecres, l'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, s'ha intentat mossegar la llengua, però ha acabat reafirmant les seves paraules:

"No vull respondre'l. És passat i em centro en el partit de demà. No em molesta el que hagi dit, tant me fa. Jo vaig dir el que creia en aquell moment, que era una evidència."

Els blancs s'han entrenat a l'estadi de La Rosaleda (Màlaga), on aquest dijous disputaran la segona semifinal de la Supercopa d'Espanya, contra l'Athletic Club, un partit amb morbo, després de la polèmica victòria blanca en l'últim enfrontament de Lliga, quan l'àrbitre, Gil Manzano, va expulsar Raúl García en la primera part, i va deixar sense càstig un clar penal de Carvajal sobre Iñaki Williams.

El Reial Madrid, que segueix concentrat des de divendres passat, busca revalidar el títol que va aconseguir la temporada passada a l'Aràbia Saudita.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut