Futbol

Benzema, Courtois i Gil Manzano salven el Reial Madrid (3-1) contra l'Athletic

En la primera part, l'àrbitre ha expulsat Raúl García, per dues targetes grogues, un minut després de no haver assenyalat un clar penal de Carvajal sobre Iñaki Williams

Actualitzat

Amb un home més que l'Athletic de Bilbao durant 75 minuts, el Reial Madrid ha suat tinta per sumar els tres punts. Fins al temps afegit, el conjunt basc ha tingut l'opció d'empatar, després d'una aturada salvadora de Courtois a un xut de Vesga. Però en el següent contracop, Benzema ha sentenciat el marcador final.

Ningú hauria dit que el partit tindria tanta història, després que, en dos minuts, l'àrbitre, Gil Manzano, ha passat de no assenyalar un clar penal de Carvajal sobre Iñaki Williams, a expulsar Raúl García, per doble amonestació.

Però al Madrid no li ha estat fàcil jugar contra 10. Li ha faltat lucidesa, especialment en els metres finals. La resistència basca anava per bon camí, fins que en el temps afegit de la primera part, Toni Kroos ha connectat un cacau des de fora de l'àrea que ha superat Unai Simón.

Després del descans, la velocitat de l'Athletic ha sorprès els blancs. En el minut 52 del partit, Ander Capa ha aconseguit la igualada, després d'una bona combinació amb De Marcos. El xut del lateral l'ha parat Courtois, però el rebuig l'ha agafat el mateix Capa i ha transformat l'empat a un.

El Madrid començava a posar-se nerviós, però Benzema ha rematat, de cap, una centrada de Carvajal, i ha tornat a avançar l'equip de Zidane.

En el tram final, amb el partit encara per decidir, han arribat les dues ocasions, de Vesga i Benzema. Courtois ha salvat els blancs i el francès ha posat la rúbrica a una victòria, la quarta consecutiva, tercera en lliga, per al Reial Madrid.

Anar al contingut