Zinedine Zidane vol evitar l'excés de confiança
Futbol

Zidane frena l'eufòria al Reial Madrid abans de viatjar a San Mamés: "Encara no hem guanyat res"

Redacció Esport3 / Oriol LlachActualitzat

El Reial Madrid té el títol de lliga en el punt de mira. Sense dubtar, ho ha guanyat tot des que es va reprendre la competició, sis de sis, fet que empeny un optimisme que Zinedine Zidane, des de la sala de premsa, mira de refreda i és que el pròxim partit és aquest diumenge contra l'Athletic Club a San Mamés, una de les places més complicades on jugar de la Primera Divisió:

"És un altre partit amb molta dificultat. Coneixem la situació i sabem que haurem de fer un gran partit. Estem preparats. Estem en el bon camí però no hi ha res d'acabat i queden cinc partits en què hem d'intentar seguir així. Encara no hi ha eufòria perquè encara no hem guanyat res"

 

La bona ratxa després de la represa

"Des que hem tornat a la competició que tenim molta concentració. Estem Bé. Fins que s'acabi gaudiré d'aquests jugadors cada dia. Tenim un altre partit complicat i tota la nostra energia és per aquest partit"


La baixa de Varane se suma a la Hazard i a la de Nacho Fernández

"És sobretot per precaució. Està molt millor però com que es tracta d'un cop a les cervicals s'ha d'anar amb molt de compte i no vull assumir cap risc amb ell"

ARXIVAT A:
Reial MadridZidane
Anar al contingut