Copa del Rei

Zidane: "És un fracàs i estic molt decebut"

L'entrenador del Reial Madrid ha assumit la responsabilitat per l'eliminació del seu equip als quarts de final de la Copa del Rei contra el Leganés

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha admès en roda de premsa que l'eliminació del seu equip en els quarts de final de la Copa del Rei contra el Leganés al Bernabéu ha estat un fracàs i ha assumit la culpa com a màxim responsable.

"És un resultat lògic veient com hem jugat a la primer part i soc el màxim responsable. Es un fracàs i estic molt decebut però ens hem d'aixecar i seguir treballant pensant en el pròxim partit. És un pal dur. Vam fer el que havíem de fer el primer partit, i a casa no podem començar així, això no m'ho explico. Soc el responsable d'això, jo faig un equip i m'he equivocat en moltes coses."

Zidane, tot i assumir la seva part de culpa, no s'ha penedit d'haver deixat fora de la convcotòria jugadors titulars com Cristiano Ronaldo o Gareth Bale.

"No em penedeixo d'haver deixat fora de la convocatòria jugadors com Bale i Cristiano. L'error que he comès ha estat perdre. A casa no ens ho podem permetre. Però el 2018 encara no s'ha acabat i podem capgirar la situació"

ARXIVAT A:
Reial MadridZidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut