Futbol

Zidane: "Ens marquen en el minut 8 i no trobem la solució"

El tècnic blanc s'ha mostrat contrariat després de veure com el seu equip ha estat incapaç de reaccionar davant del matiner gol de Lago Junior, que ha acabat donant el triomf al Mallorca

Actualitzat

Zinedine Zidane ha comparegut davant dels mitjans després de l'ensopegada del Reial Madrid a Mallorca i no ha pogut amagar la decepció després de veure com el seu equip era incapaç de capgirar l'1-0 en contra encaixat al minut 7.

"Malament, no hem fet el partit que volíem. Quan comences un partit com l'hem començat és complicat. Els últims minuts de la primera part han estat bons, però a la segona no sé si ens ha agafat l'ansietat. És complicat. No podem estar contents. Ens han sorprès en el minut 8. Marquen, després es posen al darrere i no trobem la solució."

"El problema és que hem de mostrar cada tres dies que som bons. Aquesta és la nostra dificultat, i això és el que no fem. S'ha de tenir continuïtat.  No et diré que estic preocupat, però hem de tenir més continuïtat. Hem de donar més vida al nostre joc si volem fer coses importants aquest any."

ARXIVAT A:
Reial MadridZidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut