MotoGP

Xavier Mir: "Ha estat una operació complicada"

El traumatòleg Xavier Mir, que amb els doctors Víctor i Teresa Marlet van intervenir el pilot de Cervera dels problemes a l'espatlla esquerra durant tres hores i mitja, ha explicat els detalls de la intervenció quirúrgica a TV3

Xavier GuillénActualitzat

Marc Márquez va passar ahir pel quiròfan per posar fi als problemes a l'espatlla esquerra que arrossega des de fa mesos. Ara li esperen sis setmanes de recuperació, que farà a Cervera. L'operació va anar bé, però va ser més complicada del que es preveia. El traumatòleg Xavier Mir, que amb els doctors Víctor i Teresa Marlet el van intervenir durant tres hores i mitja, ha explicat els detalls de la intervenció quirúrgica a TV3.

"Ha estat una operació complicada. Realment tenia un grau de luxació de l'espatlla molt important i hem fet una doble tècnica. Primer una tècnica oberta, fixant la part davantera, i després una tècnica artroscòpica, que reforça els lligaments de la part posterior".

Xavier Mir també ha detallat el temps que Márquez haurà d'estar de baixa, tot i que no ha descartat que pugui retallar els terminis previstos en la recuperació.

"El temps de recuperació l'hem establert en unes sis setmanes, però ja sabem que els pilots ens tenen molt acostumats al fet que aquests temps es redueixin i en Marc té una capacitat muscular important i segurament ens el reduirà".

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut