MotoGP

Marc Márquez és operat de l'espatlla esquerra i farà sis setmanes de rehabilitació a Cervera

Està previst que el pilot de Cervera rebi l'alta mèdica en les pròximes 48 hores amb l'objectiu d'estar recuperat per als testos de pretemporada al circuit de Sepang, al mes de febrer
Actualitzat
TEMA:
Marc Màrquez

Marc Márquez rebrà l'alta mèdica en les pròximes 48 hores (www.repsolmedia.com)

Marc Márquez ha estat intervingut aquest dimarts amb èxit per solucionar els problemes que ha arrossegat durant tota la temporada a l'espatlla esquerra. La complexa operació ha estat realitzada a l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona pels doctors Xavier Mir, Víctor Marlet i Teresa Marlet per resoldre la dislocació permanent de l'espatlla esquerra, una lesió que el pilot de Cervera ha anat patint al llarg de tot el mundial.

Segons el comunicat mèdic que ha fet públic l'equip Repsol Honda, està previst que Márquez rebi l'alta mèdica en les pròximes 48 hores en funció de la seva evolució i la setmana que ve començarà un programa de rehabilitació de sis setmanes a Cervera per recuperar-se de la intervenció quirúrgica.

Un cop acabat el temps de recuperació, el vigent campió mundial de MotoGP començarà els entrenaments per preparar-se de cara als testos de pretemporada que es faran al circuit de Sepang, al mes de febrer.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez

NOTÍCIES RELACIONADES