MotoGP

Xavier Mir: "El temps de rehabilitació es reduirà una mica"

El que per una persona normal serien 4 mesos de baixa, al Tro de Cervera no li impedirà participar en els primers tests de la temporada 2020 de MotoGP, que es faran al febrer, al circuit de Sepang

Actualitzat

Marc Márquez estava molt content i somrient hores després de passar pel quiròfan. I és que aquest dijous a la tarda abandonarà el centre on l'han operat d'una lesió a l'espatlla dreta i es preveu una recuperació molt ràpida. El que per a una persona normal serien quatre mesos de baixa, al Tro de Cervera no li impedirà participar en els primers tests de la temporada 2020 de MotoGP, que es faran al febrer, al circuit de Sepang. 

El doctor Xavier Mir, un dels encarregats de l'operació, ha explicat els detalls d'una intervenció quirúrgica menys invasiva que la que li van fer a l'altra espatlla l'any passat.

"La veritat és que ha estat una mica menys agressiva, ja que ens hem estalviat una part de l'operació, que era l'artroscòpia", ha explicat Mir, que ha informat que el pilot "està animat i és molt simpàtic" i que en els primers dies "guardarà repòs, amb una màquina de fred perquè no hi hagi inflació".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut