Piqué ha visitat el plató de Pablo Motos en diverses ocasions (Antena 3)
Piqué ha visitat el plató de Pablo Motos en diverses ocasions (Antena 3)
Barça

Xavi veta l'entrevista de Piqué a "El Hormiguero"

El nou règim intern del vestidor imposat per l'entrenador de Terrassa afectaria a la visita que el central havia de fer la setmana vinent al programa, segons la COPE

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ha entrat al vestidor del Barça amb un discurs ferm i una actualització de les rutines de treball. I semblaria que no hauria esperat ni un dia de gràcia per començar a prendre decisions que afecten el règim intern de l'equip. Una de les primeres que han sortit a la llum, explicada a "El Partidazo de COPE", seria l'anul·lació per part de l'entrenador de l'entrevista que la setmana vinent Gerard Piqué havia de concedir al programa "El Hormiguero" d'Antena 3, dins de la campanya de promoció de la Copa Davis.

El mètode Xavi es fonamenta en un seguit de noves normes, entre les quals hi hauria un toc de queda a les 12 de la nit en les 48 hores prèvies als partits, si bé la setmana vinent el Barça no té cap compromís perquè segueix estant reservada als partits de seleccions. No obstant això, el central blaugrana s'està recuperant de la lesió que es va fer en la visita de l'Alabès.

Al tècnic de Terrassa, que el dia del seu primer entrenament va arribar a la Ciutat Esportiva dues hores i mitja abans, sembla que no li tremola el pols a l'hora de prendre decisions, per molt que aquestes afectin als pesos pesants de l'equip, com Gerard Piqué.

ARXIVAT A:
Xavi HernándezGerard Piqué
Anar al contingut