Xavi acompanyat dels cinc fitxatges que ha fet el Barça (Foto: FCB)
Barça

Xavi: "L'objectiu és guanyar títols i jugar bé"

El tècnic de Terrassa també ha admès que Alves es mereix un homenatge en el seu retorn al Camp Nou amb el Pumas al Gamper

Laura Brugués SalóActualitzat

Fa 8 anys Xavi va disputar l'últim Gamper com a jugador. Aquest diumenge viurà el primer com a entrenador del Barça. Li tocarà fer el discurs del míster, el dels reptes i objectius. El Terrassa comença la segona campanya al capdavant de l'equip. Aquesta vegada des del principi amb una plantilla, de moment, amb 5 dels 8 fitxatges que va demanar, a més del refitxat Dembélé.

"Tenim molta il·lusió, igual que l'afició, i volem tornar a fer feliços la culerada, que s'ho mereix", ha destacat Xavi Hernández a la prèvia del Gamper.

El tècnic ha indicat que ahir en la presentació de Lewandowski ja va detectar molta felicitat entre els seguidors que van anar al Camp Nou.

"Aquesta temporada l'objectiu és guanyar títols, jugar bé a futbol i fer-los gaudir perquè se sentin orgullosos de l'equip", ha afegit Xavi.

Alves es mereix un homenatge

El duel del Gamper davant el Pumas suposarà el retorn de Dani Alves al Camp Nou, després que fa dos mesos li comuniquessin que no li renovaven el contracte.

"La gent faria molt bé d'acomiadar Alves com es mereix", ha declarat Xavi.

"Quan vaig trucar Alves per comunicar-li que havia de deixar el club, ja li vaig dir que es mereixia un homenatge i així l'hi vaig fer saber al president", ha explicat el tècnic.

Anar al contingut