Xavi Hernández ja té pensat què vol fer quan pengi les botes.
Futbol

Xavi Hernández: "S'ha instaurat una negativitat a l'entorn blaugrana"

Xavi Hernández ha fet un recorregut per l'actualitat en una entrevista amb Josep Cuní. El migcampista de Terrassa ha explicat que la negativitat que s'ha instaurat en l'entorn blaugrana fa més difícil la feina als futbolistes

Actualitzat

Xavi Hernández ha fet un recorregut per l'actualitat en una entrevista amb Josep Cuní. El migcampista de Terrassa ha explicat que la negativitat que s'ha instaurat en l'entorn blaugrana fa més difícil la feina als futbolistes.

"Al Barça està tot criticat", ha dit Xavi Hernández, que també ha reconegut que a l'estiu va pensar que "el millor era marxar" però que "Luis Enrique va ser el motiu pel qual em vaig quedar". "No marxava a Qatar, marxava a Nova York", ha explicat el capità blaugrana, que també ha reconegut que volia deixar la selecció el 2012 després de l'Eurocopa: "Quan vaig veure que no va funcionar el Mundial vaig veure que s'havia acabat i la meva intenció era deixar-ho tot". Xavi Hernández també ha parlat del moment polític que viu Catalunya i que "la independència de Catalunya la veig difícil perquè Madrid no ens escolta".

El jugador blaugrana ha deixat clar que quan pengi les botes vol continuar vinculat al futbol: "Potser com a entrenador o director esportiu".

Anar al contingut