Vivanne Miedema en una imatge recent (Reuters)
Futbol

Vivianne Miedema, pretesa pel Barça, continuarà a l'Arsenal

La davantera neerlandesa presenta la samarreta de l'equip londinenc per a la pròxima temporada, donant a entendre la seva continuïtat

Redacció Esport3Actualitzat

Una imatge val més que mil paraules i l'Arsenal n'ha fet servir una de ben potent per comunicar la continuïtat de la seva estrella de l'equip femení. Vivianne Miedema. La davantera neerlandesa apareix en l'anunci de presentació de la nova samarreta de l'equip per a la pròxima temporada, i remata el vídeo dient: "Estic preparada, i tu?"

 

 

Miedema, de 25 anys, és el referent atacant de l'equip des que va arribar l'any 2018. Amb 117 gols en 144 partits, és la que sol marcar les diferències a favor de les "gunners". Però, acabant contracte el pròxim mes de juny, des de fa setmanes s'havia informat d'un interès real del Barça per aconseguir els seus serveis, especialment quan les renovacions de jugadores d'atac, com Jennifer Hermoso o Lieke Martens, no acabaven d'arribar.

La renovació de Miedema es produeix poc després que es garantís la continuïtat del tècnic, Jonas Eidevall. Tot i que no s'ha detallat la durada del nou contracte de la internacional "oranje", els mitjans del club sí que han recollit unes primeres declaracions de la jugadora un cop s'ha sabut la seva decisió de quedar-se a Londres:

"Crec que el més maco del futbol és construir alguna cosa amb un equip i amb gent al teu voltant amb la qual et sents bé. Penso que això ho tinc a l'Arsenal i sento que, per a mi, en aquests moments, guanyar un títol amb l'Arsenal significarà molt més que guanyar-lo amb qualsevol altre club. I aquest és, òbviament, el motiu pel qual em vull quedar aquí."

   

Anar al contingut