Espanyol

Vicente Moreno: "Volem mantenir l'Espanyol en aquesta felicitat"

El tècnic, prudent, confia en la millora de l'equip a Elx per sumar el tercer triomf seguit

Oriol VidalActualitzat

Prudència en tot. L'aplica Vicente Moreno en tots els aspectes i ha tornat a quedar clar en la roda de premsa prèvia al duel contra l'Elx pel que fa a les aspiracions i pels retorns de Javi Puado, que encara haurà d'esperar, i d'Aleix Vidal, que tornarà a la llista però sense presses:

"Javi tot just ha fet el primer dia amb el grup. Ni porta prou entrenaments ni té l'alta mèdica, així que ja està tot dit. L'Aleix entrarà, però queda pendent una conversa amb ell i el metge."

El tècnic també vol administrar els primers minuts per a Yangel Herrera. Però aquest Espanyol té fam i buscarà el tercer triomf consecutiu al Martínez Valero. Per això, caldrà trencar l'estadística: l'Elx no ha perdut encara a casa (una victòria i tres empats), mentre que els periquitos encara no saben què és guanyar fora (dos empats i dues derrotes). L'assignatura pendent:

"Sabem la dificultat de l'Elx, que té jugadors de molt de nivell. I sabem que sumar tres victòries seguides és molt difícil en aquesta Lliga. Ho intentarem. L'equip està en un bon moment de rendiment i volem mantenir-nos en aquesta felicitat."

Per fer un nou salt endavant, Moreno espera aprofitar les bones vibracions que es respiren al vestidor després de la fermesa exhibida en els últims partits. Aquest Espanyol s'ho passa bé jugant:

"Disfrutar sempre és la idea primària i no s'ha de perdre. Però passar-s'ho bé no és només fer jugades maques. També és saber patir i resistir quan el rival et posa en dificultats. Tenim encara molt marge de millora."

El de Massanassa farà oficial la llista just abans de viatjar cap a terres alacantines. A banda de Puado, es quedaran segur a casa els lesionats Keidi Bare (podria tornar diumenge al camp del Getafe) i Miguel Llambrich.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut