Barça

Valverde: "Rakitic és un jugador important però no sé si ho serà aquesta temporada"

El tècnic blaugrana valora positivament els jugadors joves i l'inici de Griezmann. Sergi Roberto apunta al centre del camp. La valoració sobre el futur d'Ivan Rakitic és la més destacada: haurà de lluitar com ha fet sempre pel seu lloc al camp

Actualitzat

Valoració

Partit intens en alguns moments i en altres on es veia que hi havia ritme quan es trencava la pressió dels dos equips, altres moments més lent.

Hem començat les dues parts molt bé amb dos onzes diferents i els primers 15-20 minuts hem estat bé de ritme, després hem anat acusant l'esforç. Per nosaltres era el primer partit, pel Chelsea ja era el quart i s'ha notat una mica.

El millor és veure com es desenvolupen els jugadors, hi havia jugadors molt joves, altres de nous, i bé, ha sigut una bona prova per trobar-nos amb la competició, una cosa és entrenar i una altra és jugar.

 

Antoine Griezmann

Ell s'ha d'acostumar al joc de l'equip però es veu quan agafa la pilota que transmet molt perill al contrari. Es veu que té idees dolentes pel rival. Esperem molt d'ell, encara és el primer partit i ha de saber com juguem, com llancem la pressió i com tractem de dominar però és el primer partit.

 

Com et trobes en la tercera temporada com a entrenador del Barça?

Molt bé, comencem una temporada nova i quan tens vacances és per renovar les energies i començar de nou. És el primer dia que ens veiem, ha passat un temps i estem igual, anem endavant.

 

Il·lusió amb els nous fitxatges?

La idea és cada any anar millorant, és sempre la idea que tens quan comença una temporada nova. És un any més per als jugadors i també per a l'entrenador, i busques els punts per ser millor. Han sigut grans incorporacions fins ara, no sabem si hi haurà alguna més.

 

Idea per al mig del camp?

És cert que estic valorant la possibilitat que Sergi Roberto pugui jugar al centre del camp, que és la posició amb què va pujar al primer equip, perquè tenim el Nelson i tenim també la possibilitat de Moussa Wagué, que és a la Copa Àfrica. I avui ha estat l'Oriol en una posició que no és la seva i ha estat bé. Ho provarem durant la pretemporada, que és on ho hem de provar. No sé si tindrà continuïtat, depenent del rendiment.

De Jong avui ha jugat de mig centre, també pot jugar d'interior i ho anirem provant en els següents partits.

 

Neymar

Neymar és un jugador d'un altre equip i no vull valorar coses de jugadors d'altres equips

 

Valoració dels joves

N'hi havia alguns amb un canvi de posició molt destacat. Com és el cas d'Oriol, o de Guillem, que ha hagut de jugar a una cama canviada tot i que l'any passat ja va jugar de lateral esquerra amb el Barça B. Riqui és un jugador molt viu, que es mou bé en aquestes posicions del mig i sempre et dona el punt de desequilibri, volem que faci un pas més endavant per arribar a zones de perill i crear més perill, és un jugador al qual sempre se li veu. A Collado l'he vist millor que la darrera vegada que va estar amb nosaltres, ha participat més. I a Carles Pérez, que sempre esperem que pugui tenir una jugada que sigui definitiva i penso que ens pot ajudar.

 

Rakitic

Ivan és un jugador important i ho ha sigut els darrers dos anys. No sé si ho serà aquesta temporada però ell sempre lluita per ser-ho i ho ha aconseguit aquests darrers dos anys. Ara vindran nous jugadors i han de lluitar pel seu lloc. Evidentment el temps va passant i també hi ha jugadors nous amb qui hi ha competència però és bo tenir competència interna. En aquest sentit, ja veurem el que passa però important per l'equip i que ho pugui ser, sens dubte.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut