Lliga de Campions

Valverde: "Dembélé ha fet un gol que només està a l'abast de jugadors del seu talent"

L'entrenador del Barça valora molt positivament la resposta dels jugadors menys habituals del Barça davant d'un Tottenham que es jugava la classificació als vuitens de final de la Champions

Actualitzat

Ernesto Valverde ha valorat positivament l'empat que el Barça ha aconseguit aquest vespre al Camp Nou enfront del Tottenham.

"Ens ha faltat una mica de tranquil·litat a la segona part, però és que ells havien d'arriscar molt i ens han pressionat molt bé. No hem tingut la possessió de la pilota com ens agrada, però hem competit bé i hem pogut valorar els jugadors en situacions complicades"

 

En el cas dels noms en concret, la indisciplina de Dembélé combinada amb el golàs que ha anotat el francès obligava la pregunta al tècnic blaugrana:

"Ha fet un gran gol que només està a l'abast de jugadors que tenen el seu talent. Estem contents amb ell i ja hem parlat per arreglar de forma interna el que ha passat"

 

Pel que fa a la resta de l'equip, Ernesto Valverde també ha tingut elogis per als seus homes:

"Messi és millor que jugui una estona. Ell sempre ho vol, a l'adversari el molesta i el públic està encantat. Jasper ha estat increïble, Vermaelen ho ha fet molt bé. Arthur se'l veu recuperat i Aleñá i Miranda han pogut debutar a la Champions"

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut