Valtteri Bottas, en una imatge del mundial passat (Reuters)
Motor

Valtteri Bottas serà el substitut de Nico Rosberg a Mercedes

El pilot finlandès, de 27 anys, és l'escollit per rellevar el campió del món. La seva marxa de Williams comportarà la continuïtat de Felipe Massa, tot i que el brasiler ja havia anunciat la retirada.

Actualitzat

Tret d'una sorpresa majúscula aquest dimarts s'oficialitzarà qui serà el relleu de l'alemany Nico Rosberg a Mercedes de cara al Mundial de Fórmula 1 del 2017. El finlandès Valtteri Bottas és, finalment, el pilot escollit per ocupar el volant que va deixar, de manera sorprenent, l'últim campió del món. 

Bottas, de 27 anys, ha corregut els cinc últims mundials amb Williams desprtés de guanyar la GP3 l'any 2011. Ha participat en 78 grans premis i no ha guanyat mai cap cursa, sent els seus millors registres dos segons llocs obtinguts l'any 2014, la seva millor temporada, que va acabar en el quart lloc a la classificació general de pilots.

La marxa de Bottas de Williams implicarà també l'ajornament de la retirada de Felipe Massa, que continuarà un any més a la firma anglesa fent parella amb el jove Lance Stroll, tot i que al final de la temporada passada va anunciar la seva retirada. Totes dues operacions es podrien fer oficials de manera gairebé simultània.

Anar al contingut