Valtteri Bottas ha estat el pilot més ràpid en l'última sessió de tests de pretemporada al Circuit de Barcelona-Catalunya (EFE)
Fórmula 1

Valteri Bottas domina l'última sessió de tests de pretemporada de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya

La pròxima cita de la Fórmula 1 ja serà amb foc real, a Melbourne amb motiu del GP d'Austràlia, la primera cursa del Mundial 2020

Actualitzat

Última jornada d'entrenaments oficials de pretemporada de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Un cop més, Mercedes ha dominat la sessió i és que Valtteri Bottas ha estat el més ràpid amb un temps d'1.16,196. Max Verstappen, amb el seu Red Bull (1.16,269), i Daniel Ricciardo, amb el seu Renault (1.16,276) han trepitjat els talons al finlandès amb uns registres més que destacats.

El Ferrari de Charles Leclerc, tot i fer 177 voltes en el traçat català, s'ha hagut de conformar amb el quart millor temps (1.16,360) mentre que el vigent campió del món, Lewis Hamilton, ha rodat cinquè. Carlos Sainz, amb McLaren, ha acabat en la vuitena posició (1.16,820).

La pròxima cita de la Fórmula 1 ja serà amb foc real, a Melbourne amb motiu del GP d'Austràlia, la primera cursa del Mundial 2020.

 

Anar al contingut