MotoGP

Valentino Rossi acusa Jorge Lorenzo i Marc Márquez de posar-se d'acord per prendre-li el mundial

El pilot italià de Yamaha, després de veure com Lorenzo el deixava sense mundial, ha recuperat la teoria de la conspiració entre els pilots espanyols. La resposta de Marc Márquez no ha trigat a arribar.

Actualitzat

Valentino Rossi (Yamaha), subcampió del món de MotoGP, ha reiterat després de l'últim gran premi de la temporada la seva teoria que els pilots espanyols s'han posat d'acord per deixar-lo sense el títol. En declaracions al canal Sky, el pilot italià ha fet servir la paraula "biscottone", que es fa servir per explicar que dos equips de futbol s'han posat d'acord en un empat que els afavoreix a tots dos.

Rossi ha afirmat que "des de Phillip Island ha passat alguna cosa estranya. El comportament de Márquez ha estat curiós. He competit contra dos pilots. Però tothom avui ha pogut veure quin era el seu pla". L'italià pensa que el Tro de Cervera s'ha limitat a aguantar darrere de Lorenzo, i afegeix que només ha forçat per avançar Dani Pedrosa.

La resposta de Márquez

El cerverí Marc Márquez no ha trigat a reaccionar a les paraules de Rossi. "He sentit el que ha dit Valentino, que ha posat en dubte la meva carrera i la de Dani Pedrosa i per mi, que sóc un pilot que sempre ho dona tot per guanyar, és una falta de respecte, un insult", ha dit el pilot d'Honda. Márquez ha insistit que "ara m'acusa de guardaespatlles quan he intentat guanyar la cursa i he arriscat molt en les 20 primeres voltes per seguir a Jorge. Quan preparava l'atac final ha arribat Dani i amb el seu avançament hem perdut temps tots dos".

Pregunta sobre la xiulada que han rebut ell i Lorenzo quan eren al podi, el català ha reconegut que "és la primera vegada que em passa. Per un pilot és complicat, però tinc la consciència tranquil·la, hem donat el 100% en totes les curses. Volíem acabar amb un triomf però no ha pogut ser. El que trobo trist és que s'escridassi a un campió del món".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut