Sergio Lozano ha fet dos dels tres gols del Barça a la pista de l'Inter Movistar.
Futbol sala

Una picardia de Torras dóna la victòria al Barça Alusport a la pista de l'Inter Movistar (2-3)

El Barça Alusport ha consolidat el seu lideratge de la Lliga de futbol sala en vèncer per 2-3 a la pista del tercer classificat, l'Inter Movistar, en partit corresponent a la vintena jornada del campionat.

Sergio Lozano, amb gols en els minuts 6 i 16, ha avançat el conjunt blaugrana, que se n'ha anat al descans amb aquest avantatge en el marcador, però l'Inter ha reaccionat a la segona part.

Oitomeia ha retallat distàncies en el minut 24 i Rivillos, al 34, ha aconseguit l'empat a dos. Però l'alegria local ha durat només uns segons. En la següent jugada, el mateix Rivillos ha desviat un córner llançat amb tota la picardia del món per Jordi Torras al fons de la seva pròpia porteria. Un gol de murri que ha donat un triomf molt important al conjunt de Marc Carmona.

L'Inter Movistar, que afrontava el partit com a tercer classificat a cinc punts del Barça, ha encaixat la desena derrota en tres anys davant dels blaugranes, que només han perdut dues vegades contra l'equip madrileny en els tres últims anys. Precisament aquests dos equips es tornaran a veure les cares dimarts que ve al Palau Blaugrana en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei, un duel que oferirà Esport3 a partir de les nou del vespre.

Victòria contra el Santiago

El Marfil Santa Coloma ha guanyat per 4 a 2 el Santiago Futsal. Rafa López ha fet el primer gol i, pocs minuts abans del descans, Dani Salgado, aprofitant un refús, ha aconseguit el segon. A la segona part, un error defensiu del Santiago l'aprofitava el mateix Dani per fer el tercer. El jugador colomenc ha acabat arrodonint el seu "hat-trick" particular després de superar el porter amb una vaselina. Amb aquesta victòria el Marfil continua lluitant per poder accedir als "play-off" pel títol.