Una cistella de Kyle Kuric classifica el Barça per a la final de la lliga catalana (85-87)

El Joventut-Barça s'ha decidit en un final d'infart després d'un partit espectacular a l'Olímpic de Badalona

Xavi LorenteActualitzat

A tres segons i sis dècimes del clàxon final, Kyle Kuric ha anotat el bàsquet decisiu quan el matx estava empatat a 85. El Joventut ha pogut forçar la pròrroga i fins i tot ha pogut aconseguir la victòria, però en l'última jugada no ha estat capaç de superar la defensa blaugrana.

En la primera part, festival de punts; els atacs s'han imposat a les defenses. Zisis (9 punts) i Prepelic (8 punts) portaven les regnes del Joventut. Al Barça, Kuric (11), Mirotic (10 punts) i Smits (9), han marcat el ritme anotador del Barça. Higgins, amb un fort cop al llavi, s'ha retirat en els primers minuts de la semifinal. Al descans, 46-50 pels blaugranes.

En la segona part, el Joventut ha sortit com un huracà i ha passat per damunt del Barça i ha anotat 21 punts en els primers 5 minuts. Prepelic (19 punts al final) i Harangody han liderat una Penya desencadenada. Els de Pesic han reaccionat amb un Davies contundent en defensa i en atac. Els blaugranes han pogut remuntar i s'han posat al davant en el tram final. En un desenllaç a cara o creu, el Barça s'ha acabat imposant.

Dimecres, a les 12.00, en directe per Esport3, la final de la Lliga catalana de bàsquet: Andorra-Barça.