L'abraçada entre Koeman i Messi al final del partit contra la Juventus
Barça

Una abraçada entre Koeman i Messi carregada de significat

El davanter argentí, que volia deixar el club a l'estiu i acaba contracte al juny, demostra la seva bona sintonia amb el nou tècnic

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi ha atret sempre els focus per la seva gran qualitat com a futbolista però, des que es va quedar a contracor al Barça, també s'han seguit al detall la seva actitud i les seves gesticulacions. El davanter blaugrana s'ha aplicat com sempre en el joc i ha demostrat que quan hi ha una pilota pel mig, ell el que vol és jugar a futbol i posar en problemes l'equip adversari. Ningú ha qüestionat la seva actitud, però sí que eren nombrosos els comentaris que indicaven que l'argentí no se'l veia somriure. Fins i tot a l'hora de celebrar gols amb els companys, el capità blaugrana mostrava un rictus seriós.

Per això, hi ha una imatge que no ha passat desapercebuda: l'abraçada entre Ronald Koeman i Leo Messi al final del partit contra la Juventus, una imatge que destil·la bona entesa entre el nou entrenador i la figura de l'equip. Preguntat sobre això, el tècnic neerlandès va assenyalar després, en la roda de premsa, que des de la seva arribada la seva relació amb Messi sempre havia estat fluida i sense entrebancs.

La imatge arriba l'endemà de la dimissió de Josep Maria Bartomeu com a president del club. Coincidència o no, ja hi ha qui hi veu una prova que la decisió de Messi de deixar el club quan el contracte l'hi permeti potser no és tan irrevocable com semblava. En qualsevol cas, i sense pensar en el llarg termini, sempre és bo constatar que tècnic i capità parlen el mateix idioma.  

 

 

 

Anar al contingut