Sergio Llull rep una pilota davant el pivot del València Bojan Dubljevic (EFE)
Bàsquet

Un València lluitador empata les "semis" després de vèncer el R. Madrid (89-93)

Els de Carles Duran, tot i tenir dues baixes importantíssimes de Ribas i Loncar, han aconseguit guanyar el R. Madrid a domicili i empatar l'eliminatòria de semis. El tercer partit, dimarts vinent, en directe per Esport3

Actualitzat

Després de la desfeta del València al primer partit de semifinals davant el R. Madrid (81-71), els valencians no han volgut ensopegar dos cops amb la mateixa pedra i han sortit fortíssims, sobretot a la primera part del partit, per emportar-se el segon matx de semifinals i empatar l'eliminatòria (89-93). 

Els valencians tenien dues baixes importants, la de Ribas i Loncar, però tot i això han sabut portar al Madrid al seu terreny. La primera part ha estat clau. Un Madrid molt fluix en defensa ha posat les coses fàcils al València els dos primers quarts. Els jugadors de Carles Duran han aprofitat per engreixar el seu marcador i arribaven al final del primer quart 9 punts per sobre (22-31). El segon quart ha estat molt similar. Un R. Madrid que no ha sabut reaccionar s'ha emportat un parcial en contra de 2 a 10 en els primers minuts. Al descans, 39-48, encara 9 punts de renda pels valencians. Nedovic, ha estat una de les claus de l'equip, que ha anotat 10 punts a la primera part (14 en tot el partit). 

El Madrid però ha començat a reaccionar al tercer quart de matx gràcies a Llull (28 punts i 29 de valoració), Nocioni (12 punts i 14 de valoració) i Reyes (17 punts i 17 de valoració) que han tirat del carro, per posar el seu equip a només dos punts per sota al final del temps. (71-73). Els blancs s'han arribat a posar per sobre en el marcador a l'últim quart, però quan semblava que el Madrid tirava de 'casta' per fer-se amb el 2-0 a les semifinals, els de València ha tornat a recuperar una bona renda de punts, 10. Els de Laso ho han continuat intentant-ho fins al final i els valencians, patint, s'han embutxacat una victòria importantíssima per a continuar lluitant per arribar a la final de l'ACB (89-93).

El tercer partit es juga dimarts, en directe per Esport3. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut