Un Nàstic amb 10 homes perd de forma contudent al camp del Las Palmas (4-0)

L'expulsió molt rigorosa del central Arzo ha marcat el desenvolupament del partit dels granes

El Nàstic ha encaixat una nova derrota en la quarta jornada de competició de Segona A. L'equip de José Antonio Gordillo, que es presentava a Las Palmas amb cinc baixes, ha vist com l'àrbitre li expulsava de forma injusta al central Arzo amb vermella directa per una falta a Rubén Castro. Era just la primera mitja hora de joc.

Les coses han anat a pitjor quan just abans del descans, l'equip local s'ha avançat en el marcador amb un gol de Rubén Castro, que ha marxat del defensa Fali per fer pujar en el minut 42 l'1 a 0.

A  la segona , amb només 10 minuts de joc, l'equip grana ha patit de nou l'infortuni quan una rematda de l'ex gironí Timor ha estat refusada a gol per la desfensa. Els de Gordillo s'han enfonsat, i han vist com s'ampliava el marcador fins un dolorós 4 a 0 amb un nou gol de Rubén Castro, i un gran gol del central Lemos al 72 de joc.

L'equip grana no ha arrencat la temporada amb bon peu, ja que només suma un punt de 12 possibles.