Bàsquet

Un Joventut desconegut cau clarament a Ljubljana (103-81)

Els badalonins, que passen com a quarts de grup al Top 16 de l'Eurocup, han jugat sense la tensió necessària per competir pel partit

Jordi RobirosaActualitzat

Hi va haver una època en què jugar a Ljubljana davant l'Olimpia era respirrar bàsquet pels quatre cantons. El vell Tivoli s'omplia i allà vam veure jugar per primer cop, en l'equip local, a un jove Jasikevicius. Però aquella època, malauradament, va passar. Ara L'Stozice és molt més gran, però, contradictàriament, hi van pocs aficionats. Probablement, perquè a la gent no li agrada que l'equip es digui Cedevita.

No es mereixia l'Olimpia ser el cuer del grup i avui ho ha demostrat. Té bons jugadors, com ara Muric, Simonovic o l'exblaugrana Blazic. Després d'un primer període igualat, en el segon i el tercer, els eslovens han passat per sobre d'un destensionat Joventut que només ha pogut arranjar una mica el resultat, atès que ha arribat a perdre per 33 punts de diferència.

Tercera derrota consecutiva de la Penya que diumenge rebrà el Barcelona en un duel que, amb tota seguretat, serà una altra història.

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut