Segona Divisió

Un gol de Monchu permet al Girona superar l'Oviedo (1-0) i encadenar la segona victòria

El jugador cedit pel Barça s'ha estrenat com a golejador blanc-i-vermell en el minut 66 gràcies a una assistència del debutant Nahuel Bustos

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Amb el mateix onze que va aconseguir els primers tres punts de la temporada ha sortit el Girona davant de l'Oviedo. Les ocasions clares del primer temps han estat per part dels gironins. Als vuit minuts, Bernardo ho ha provat amb una rematada alta i passada la mitja hora, la centrada-xut d'Aday desviat el porter Femenías. Just després, Samu amb aquesta rematada al primer pal a la sortida d'un córner ha fregat el gol, com també l'ha tingut a tocar Gumbau gràcies a la passada de Samu. L'ocasió del gironí, l'ha avortat el defensa Bolaño. Abans del descans, Blanco Leschuk ha buscat sorprendre Juan Carlos que ha acabat atrapant la pilota en dos temps.

A l'inici de la segona, Bárcenas ha donat un avís en la primera pilota que ha tocat. I ell mateix també ha servit una bona centrada cap a Gumbau. La rematada del de Campllong ha sortit fora per poc. Buscant el gol, Francisco ha fet debutar Nahuel Bustos. I l'ha trobat, al 66, l'argentí ha assistit Monchu que ha enviat la pilota al fons de la porteria, en el que ha estat el primer gol amb la samarreta blanc-i-vermella del jugador cedit pel Barça. En els últims minuts, l'Oviedo ha buscat el gol de l'empat i gairebé l'ha trobat en una rematada d'Obeng. Els tres punts, però, ja no s'han mogut de Montilivi.