Un Espanyol sense pólvora cau eliminat als setzens de la Copa per l'Osasuna (0-2)

L'Espanyol cau eliminat als setzens de final de la Copa del Rei per l'Osasuna, que n'ha tingut prou amb dos gols en la primera part de Javi Martínez i Kike Barja. Als blanc-i-blaus, tot i que han tingut dues ocasions clares en els darrers minuts, els ha faltat encert

Cristina Busquets RoviraActualitzat

L'Espanyol ha sortit amb una barreja de titulars i suplents a l'onze, però sense RDT ni Embarba, per enfrontar-se a l'Osasuna. El conjunt de Pamplona s'ha avançat als nou minuts amb un golàs de Javi Martínez, que amb l'interior de la bota dreta ha col·locat la pilota lluny de l'abast d'Oier. La jugada del primer gol havia començat amb una recuperació de pilota dels d'Arrasate. Poc després, Budimir ha tornat a buscar la porteria defensada per Oier, i entre ell i la defensa no han deixat penetrar la pilota.

Abans de la mitja hora, David López ha tingut una ocasió. Calero ha penjat una pilota i el santcugatenc l'ha controlat, però la rematada de cap següent ha acabat a les mans del porter. Un minut més tard, ha arribat el segon gol de l'Osasuna. Un servei de córner de l'Espanyol, amb jugada assajada fallida, ha acabat amb una contra conduïda per Roncaglia que ha deixat en safata el gol a Kike Baraja.

Amb el resultat en contra, Vicente Moreno en el 52 ha donat minuts a jugadors amb gol com RDT, Darder i Embarba. Però tot i el triple canvi, no ha trobat reacció. Enric Gallego ha perdonat amb una rematada massa alta el tercer. Darder, de lluny, ha buscat la creueta sense èxit. I el pal ha refusat l'ocasió més clara dels blanc-i-blaus: un xut de falta directa d'RDT que, després de tocar a Enric Gallego, s'ha estavellat al pal dret de Juan Pérez. Nico Melamed, en l'afegit, també ho ha provat amb un bon xut que ha frustrat el porter.

Javi Martínez celebrant el primer gol del partit (@CAOsasuna)

Faltats de gol, els blanc-i-blaus s'acomiaden de la Copa i es poden centrar completament en l'objectiu de la Lliga.