Els 14 fitxatges de l'Alcorcón (Foto: @AD_Alcorcon)
L'Alcrocón 2020-21, menys positiu del que deien els resultats del laboratori
Futbol

Un error en el laboratori va transformar en positius els testos de l'Alcorcón

Les nou persones que van donar positiu dimarts passat han repetit els testos quatre vegades i en tots els casos han donat negatiu. L'error va causar l'ajornament del Sabadell-Alcorcón

Es va suspendre el Sabadell-Alcorcón per precaució, davant del risc de contagi. Però, en realitat, ni els dos futbolistes ni les set persones del cos tècnic de l'Alcorcón que havien donat positiu per Covid-19 tenien el coronavirus. La Lliga ha informat aquest divendres que tota la plantilla de l'equip madrileny ha repetit les proves quatre vegades (6, 23, 36 i 48 hores després) i en tots els casos els resultats han estat negatius, fet que permet considerar un error els positius inicials.

Salvador Valor, director mèdic de SYNLAB, el laboratori encarregat de fer els testos, assegura que l'error es pot haver produït per "una interacció entre casos positius i casos negatius en un mateix recinte". Tanmateix, des de SYNLAB asseguren que revisaran i reforçaran les mesures de seguretat.

La Lliga ha aclarit que, tenint en compte que la suspensió del partit es va basar en uns resultats erronis, no afectarà la quota que fixa la normativa de competició de la temporada.

El pròxim enfrontament de l'Alcorcón serà dilluns que ve, contra el Mallorca, un duel que ja no té cap impediment per disputar-se. La Lliga segueix buscant dates en el calendari per recuperar els partits que s'han hagut de suspendre.

Anar al contingut