Les jugadores del Barça celebrant la darrera Champions
Les jugadores del Barça celebrant la darrera Champions
Futbol

TV3 oferirà en directe la final de Champions femenina entre el Barça i l'Olympique de Lió

La final de la Champions femenina de futbol des de Torí es podrà veure en directe per TV3 i a les plataformes digitals d'Esport3 i TV3

Actualitzat

El Barça-Olympique de Lió es podrà veure en directe, i en català, per TV3, el dissabte 21 de maig a les 19.00  A més, TV3 també farà en directe el partit Barça - Atlètic de la Lliga Iberdrola el diuemenge 15 de maig a les 12..00, on el conjunt de Jonatan Giráldez pot sumar la Lliga perfecta, i les semifinals i final de la Copa de la Reina de futbol el 25 i 26 de maig. D'aquesta manera la Televisió de Catalunya segueix apostant per fer costat a l'esport femení i a les seves protagonistes.

El Barça pot tornar a fer història revalidant el títol de campiones d'Europa. Serà la tercera final europea de les blaugranes en els últims quatre anys, segona consecutiva. Al davant, com a rival, el seu botxí a la final del 2019. Aleshores el campió francès dominava el futbol europeu i el Barça es convertia en el primer equip espanyol que aconseguia jugar una final.
 

Aquella derrota a Budapest va significar un punt d'inflexió i va enfortir la mentalitat guanyadora d'un equip que s'ha guanyat el respecte i l'admiració de tothom. I que no para de batre rècords. 

Desplaçament massiu de seguidors

Per primer cop en una final de Champions femenina, s'espera un deplaçament massiu d'aficionats. Les primeres 3.000 entrades gratuïtes per a la final que el Barça ha posat a disposició dels aficionats ja s'han exhaurit. Per això, divendres a les 10.00 h el Barça posarà a la venda 4.000 entrades més per al públic general.

Cobertura especial des de divendres 20 de maig

A més de la transmissió del partit, TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio i les seves corresponent plataformes digitals oferiran una programació especial des de Torí ja des de divendres. Divendres amb la cobertura en directe de les rodes de premsa prèvies al partit i amb edicions especials dels programes "Esport Club", "Tot Costa" i l'"Onze". 

I el dia de la final una programació especial durant tot el dia que culminarà amb el partit que decidirà el nou campió de la Champions femenina.

Anar al contingut