Alexia Putellas amb el trofeu de la Champions League
Futbol

El Barça exhaureix les 3.000 entrades gratuïtes per a la final de Torí

El club blaugrana informa que tots els socis i sòcies que les han sol·licitat tenen garantides les seves localitats gratuïtes, mentre que a partir del 6 de maig se'n vendran 4.000 a l'afició culer

Redacció Esport3Actualitzat

Les primeres 3.000 entrades gratuïtes per a la final de la Champions Femenina ja s'han exhaurit. Per això, divendres a les 10.00 h el Barça posarà a la venda 4.000 entrades més per al públic general.

Un cop finalitzat el període de sol·licitud d'entrades gratuïtes per a socis i sòcies, el Barça obre un formulari de compra a través del seu web a un preu únic de 10 euros, als quals s'hauran d'afegir 2,5 euros de despeses de gestió. El període de compra a través del web del club estarà obert a tothom fins al proper divendres 13 de maig, a les 12.00 hores, perquè la UEFA tingui temps de validar i distribuir totes les entrades comprades.

Les localitats adquirides a través d'aquest mecanisme seran nominatives, personals i intransferibles. Serà imprescindible ensenyar el passaport o el DNI per poder verificar la identitat del posseïdor de l'entrada. En el cas que els noms no coincideixin, les autoritats italianes es reserven el dret de prohibir l'accés a l'Estadi.

Amb l'objectiu de facilitar la presència de l'afició culer al Juventus Stadium de Torí per animar l'equip en aquesta final, el Barça posa a disposició dels aficionats i aficionades diferents opcions de viatge d'anada i tornada amb autocar o avió.

 

ARXIVAT A:
Alexia Putellas
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut