Segona medalla per a Sergi Garrote a Tòquio 2020. (Foto: EFE)
Jocs Paralimpics

Tres medalles de bronze catalanes en la jornada dels Jocs Paralímpics

Tant Sergio Garrote com Núria Marquès ja havien accedit al podi i aquest dimecres ha estat Jordi Morales qui s'ha assegurat medalla, tot i que aspirava a jugar la final

Redacció Esport3Actualitzat

El palista d'Esparreguera Jordi Morales ha perdut la semifinal per equips amb Espanya contra Anglaterra (1-2). Però com que els equips semifinalistes no disputen partit per la tercera plaça, Jordi Morales assegura la medalla de bronze.

També bronze per a Núria Marquès en la final dels 200 estils femenins. La nedadora de Castellví de Rosanes, que ja tenia una plata guanyada, avui ha acabat la tercera, per davant d'una altra catalana, Sarai gascón, en quarta posició.

En categoria masculina, el sabadellenc Oscar Salguero ha acabat sisè i Toni Ponce ha quedat fora de les finals.

El bronze més matiner del dia ha estat per al ciclista de Viladecans Sergio Garrote. Ha estat tercer en la prova de ruta, on a priori era favorit, però el francès Florian Juanny ha estat el més fort i ha guanyat. L'altre català, Israel Rider, ha abandonat.

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes, per la seva banda, s'ha classificat per a la semifinal masculina després de superar Alemanya (71-68). En la selecció espanyola hi ha els catalans Oscar Onrubia i Jordi Ruiz.
ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut