Barça

Toni Freixa: "A qui correspon resoldre aquesta qüestió és a la junta electoral"

El precandidat de la candidatura Fidels al Barça ha demanat calma per garantir un procediment transparent en la validació de les firmes i considera que la reputació del club ha d'estar per sobre de qualsevol batalla electoralista

Redacció Esport3Actualitzat

La precandidatura de Toni Freixa ha demanat calma per garantir un procediment transparent en la validació de les firmes i considera que la reputació del club ha d'estar per sobre de qualsevol batalla electoralista. Freixa no s'ha mullat sobre l'ajornament de les eleccions previstes el 24 de gener i ha deixat la decisió definitiva en mans de la junta electoral.

"Nosaltres sempre hem dit que a qui correspon resoldre aquesta qüestió és a la junta electoral, que és la que ha de tenir en compte l'ordenament jurídic i els estatuts com les decisions de les autoritats administratives i sempre buscant l'interès general i els drets dels socis i sòcies del Barça i buscant la màxima participació que resolgui quin és el moment adequat per celebrar aquestes eleccions. Nosaltres no farem cap posicionament sobre si aquestes eleccions s'han de celebrar o al contrari s'han de suspendre."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut