Ciclisme

Tim Merlier s'imposa a l'esprint en la segona etapa del Giro d'Itàlia

Sense grans canvis a la general, l'italià Filippo Ganna manté el mallot rosa. Marc Soler ha estat 19è. La tercera etapa de demà es presenta clau per a les escapades

Redacció Esport3Actualitzat

El belga Tim Merlier, de l'equip Giant Alpecin, s'ha imposat a l'esprint en la segona etapa del Giro d'Itàlia, que ha cobert el tram d'Stupigini a Novara en un recorregut de 179 quilòmetres. Merlier ha estat el més ràpid en el grup format pels italians Giacomo Nizzolo (Team Qhubeka) i Elia Viviani (Cofidis), el neerlandès Dylan Groenewegen (Jumbo Visma) i l'eslovac Peter Sagan (Bora). Per la seva banda, el català Marc Soler, de l'equip Movistar, ha estat 19è entrant amb el grup pilot.

 

 

La cursa ha estat molt tranquil·la, amb el grup pilot agrupat en bona part d'aquesta. Només a 24 km, Ganna, Evenepoel i Bernal s'han disparat per guanyar l'esprint intermedi.

Amb els resultats d'avui, es manté com a líder el ciclista italià de l'equip Ineos, Filippo Ganna, que manté el mallot rosa. No hi ha hagut canvis significatius a la general entre els favorits abans d'afrontar una tercera etapa ideal per a les escapades, que cobrirà un tram de 190 km entre Biella i Canale.

El pilot, durant el transcurs de la segona etapa (EFE)

Un dels focus d'atenció de la cursa ha estat veure competir, 270 dies després, el belga Dylan Groenewegen, que fa 9 mesos va enviar a l'hospital Fabio Jakobsen a la Volta de Polònia.

 

 

Anar al contingut