Thomas Luthi ha guanyat la cursa de Moto2 del GP de les Amèriques
Moto2

Thomas Luthi guanya la cursa de Moto2 al GP de les Amèriques

El català Àlex Márquez ha liderat durant l'inici de la cursa però ha acabat pagant el desgast dels pneumàtics i ha acabat cinquè

Actualitzat

Thomas Luthi ha estat el vencedor de la cursa de Moto2 del GP de les Amèriques davant de Marcel Schrotter i de Jorge Navarro, que ha completat el podi.

Àlex Márquez, que sortia segon, s'ha posat líder ben aviat superant el "poleman" Marcel Schrotter. Llavors ha aparegut Thomas Luthi, quart a la graella, que ha quedat emparellat amb l'alemany i ha començat un duel per la segona posició que ha acabat guanyant el suís. La lluita frenètica entre els tres pilots capdavanters s'ha emportat tot el protagonisme i ha deixat enrere el quart pilot a l'equador de la cursa, Sam Lowes, que rodava a més de dos segons.

Luthi ha superat Márquez en un nou frec a frec al límit, en el qual els dos pilots han tingut un petit contacte. També s'ha tocat el pilot català amb Schrotter quan l'alemany atacava per prendre-li la segona posició. Un altre petit incident que ha afavorit el líder Luthi, que encara ha agafat més avantatge. En el següent revolt, per evitar un nou incident, Àlex Márquez ha acabat cedint i baixant a la tercera posició.

Jorge Navarro ha començat a atacar el cerverí per prendre-li el lloc en el podi retallant distàncies. El valencià s'ha arribat a posar a menys de 5 dècimes, però Márquez ha sabut resistir les seves envestides i a 4 voltes del final, anant al límit, Navarro s'ha passat de frenada i ha sortit lleument de pista en un revolt. Però el valencià ha persistit i ha superat Márquez, que ha acabat caient a la cinquena posició fruit del desgast dels pneumàtics.

El líder del campionat, Lorenzo Baldassarri, que sortia quinzè després d'una classificació nefasta, ha caigut a la primera volta. Per punts, però, l'italià es mantindrà líder del campionat. Brad Binder, per la seva banda, ha tingut un problema amb l'embragatge i s'ha hagut de retirar.

 

Anar al contingut